Jul 2, 2014

Basic H Shaklee- Menghilangkan Kesan Dakwat Pen Pada Sofaku

Assalamualaikum dan Salam Ramadan Semua
Alkisah nak story pasal Basic H Shaklee, pencuci pelbagai guna ini
Nak jadi cerita, malam tadi en.suami perasan ada hasil seni di sofa kami
Dah tau la sapa yang buat tu kan..mesti la hero sorang tu

See..korang nampak tak tu contengan2 yang dibuat huhuhu

Yang bestnya saya pun x perasan n bila la hero kami tu buat keje ni
Mayb dia buat keje ni masa saya sibuk basuh pinggan kat dapur n masa ni en. saumai dah gi terawih
Coz perasan dia ada pegang pen entah dari mn dia dapat n minta kertas kat saya
Then, dia ajak masuk bilik, nk tido katanya
Rasanya, sebelum tu kot dia buat hasil seni kat sofa tu..
Agaknya tu sebab ajak mama masuk bilik
Bagi mama tak perasan dia ada buat "keje"
pandai cover line ok... huhuhu

Ok tu cerita camne hasil seni ni terjadi ye...
So sahur tadi, mata sakit je tgk hasil seni anakanda ku ini,


Habis2 sahur terus ambil Basic H n berus gigi ni. Basic H “ Safe for you, Your home and Planet” J

Ok, letak setitik Basic H sikit, then berus. Cari berus yang lembut coz macm ni sofa kulit so xleh kasar2 takut kulit tu rosak tapi kulit PVC no hal kot coz dia jenis licin kan.

Tadaaaa...

Akhirnya.... 
Contengan seni my hero yang bertuah  dapat dihilangkan. 
Ada  sikit2 lg saya tak  sempat nkgosok sgt coz azan Subuh dan berkumandang, 
So kena stop dulu solat n siap2 gi keje.
 Malam ni akan ku gosok lagi hehehhe.
Yang pasti mmg kena tengok pergerakan anak bertuah ku itu. 
Mau jadi singa mama dia ni kalau ada hasil seni lain plak huhuhuhu

So, kalau korang rasa sofa or handbag or apa2 barang kesayangan korang  ada contengan macam ni,
 Meh try Basic H ni. 
Actually Basic H ni pencuci pelbagai guna yang selamat.
Macam2 boleh kita cuci dengan Basic H ni tau.

Berminat nak dapatkan Basic H ni, Just Contact je saya n saya akan terangkan cara menggunakan Basic H dengan berkesan .

Contact Us:
Suhaila | 012-3160991
Halimi | 012-3160091
Join us
HITMAN~We Hit The Target~

Jul 1, 2014

Vivix Tonik Ajaib - Promosi Bulan Julai

Assalamualaikum semua..
Ada tak yang ternanti2 promosi Shaklee bulan  Julai ni
Ok, Promosi buy 6 free 1 bulan ni ialah..
VIVIX...

Wowweeee Vivix tu, mmg ramai yang tunggu promosi ni
Almaklumlah Vivix ni produk premium yang sentiasa hot dan sudah terbukti keberkesanannya dalam mencegah pelbagai jenis penyakit kronik

Yang tak kenal rupa Vivix..meh saya tunjuk



Tu dia rupanya Vivix, cecair pekat merah  yang mengandungi 4 bahan aktif yang tinggi dengan kandungan Resveratrol dan Polifenol yang lain yang mampu mencegah, melindungi dan menyokong kesihatan keseluruhan dalam badan kita. 

Vivix juga adalah tonik anti penuaan, yang nak sentiasa awet muda dan cantik berseri-seri, Vivi mmg la yang terbaik. 


Satu lagi, untuk perokok yang berhasrat untuk berhenti merokok
Vivix also the best, ramai yang dapat berhenti merokok dengan jayanya selepas mengamalkan Vivix


Macammna nak dapatkan Vivix ni..
Mudah je, Contact je saya or suami di nombor yang tertera 
Insyaallah kami akan berikan the best consultation pada anda

HITMAN~We Hit The Target~
Suhaila | 012-3160991
Halimi | 012-3160091

Jun 30, 2014

Bersahur dengan Shaklee Mighty 3 Gems


Assalamualaikum semua..
Selamat berpuasa semua
Moga diberikan kesihatan untuk kita berpuasa dan berterawikh di bulan yg mulia ini.


Sahur korang camne, ok?
Ke ada yg terbabas dah hehehe..
Saya, Alhamdulillah smlm n hr ni, mudah je bangun... 
Petua saya? Ambil je Ostematrix sebelum tido, insyaallah bangun sahur akan mudah n dapat tido yg berkualiti.

Cerita pasal sahur pula, saya n en suami ambil Shaklee Mighty 3 Gems...
tapi en suami gastrik agak teruk, 
so tetap request nasi, tapi nasi goreng je..
taknak yg nasi berlauk2 ni x jln sgt hehehe...
so goreng nasi sepinggan untuk en.suami je 
coz saya just ambil Mighty 3 Gems, kurma n kuih if ada lebih yg berbuka tu..
Alhamdulillah, mmg serasi n saya tak lagi pedih perut bila 1,2 jam sebelum berbuka. 
En. Suami pun sama, gastrik dia pun x menyerang malahan kami berdua rasa lebih bertenaga je..
xdela lemau sgt kikiki.

Satu lg, selain tu saya juga bancuh Performance Drink n letak dlm fridge, 
tu kt gambar yg dlm botol air tu...
saya akan minum sikit2 sampai habis waktu sahur..
tujuan utama adalah untuk mengelakkan dari badan kita dihidrat 
dan juga PD mampu berikan tenaga untuk kita. 
Berbuka pun saya jadikan PD minuman wajib menggantikan kordial2 or air manis.
 Senang, minuman lengkap dari sahur sampai berbuka hehehe..
sedap n berkhasiat juga.

Ok, tu cerita puasa kami suami isteri dgn Shaklee Mighty 3 Gems.
 Korang yg berminat nkkan set ni, just contact us ya:

We Share Coz We Care
Suhaila | 012-3160991
Halimi | 012-3160091
Join us
HITMAN~We Hit The Target~

Jun 27, 2014

Mencari Extra Income?

Assalamulaikum semua..

Mencari bisnes yang mudah?
Nak extra income dengan modal yang rendah?
Tapi taktau macam mana nak start...
Dengan Shaklee, anda hanya laburkan RM75 untuk menjadi ahli Shaklee seumur hidup

Macammana nak dapat income tu?
Saya boleh membantu dan guide anda
Group hebat kami sentiasa member full support pada anda
Janji anda mahu belajar dan sentiasa focus pada bisness anda
Kami as Leader akan sentiasa memberikan komitmen pada anda yang bersungguh2,
Positif dan sentiasa focus
Ramai yang telah berjaya mengejar apa yang diimpi malahan, income yang mereka dapat setiap
Bulan telah melebihi pendapatan makan gaji mereka...
Dan ramai juga yang telah resign kerja n menumpukan perhatian pada bisness Shaklee juga
Seronok bukan?
Income dapat, anak2 dan keluarga terjaga..

So, anda yang ada impian seperti di atas
Jangan tunggu lama2...sertai group hebat kami
PM/Contact saya
Suhaila | 012-3160991
Halimi | 012-3160091
HITMAN~We Hit The Target~